Lady Fit с Анжела


Lady Fit с Анжела

Търсиш ли различна тренировка за оформяне и стягане на тялото? Желаеш ли да се отдадеш на забавление и да премахнеш стреса от своето ежедневие? Искаш бързи резултати?
Ако отговорът е да, то ние ти предлагаме новия клас с Анжела - LADY FIT. Направи своята тренировка забавна и здравословна!

СТАРТИРАМЕ ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ!
Всеки вторник от 18:30 и четвъртък от 20:30 часа
Продължителност на една тренировка: 50 минути.
Kremena Dance Center бул.Христо Ботев 1, вход откъм паркинга зад "Галатея"

Какво е Lady Fit?
Това e комплекс от нискоинтензивни упражнения по различна методика, които се изпълняват на фона на приятна музика с умерено до бавно темпо. Тренировката е създадена специално за дамите и е съобразена със спецификите на женското тяло. Подходяща е за всички възрасти и различни нива на физическа подготовка.

Какви са ползите?
* оформя фигурата
* издължава силуета
* движенията придобиват грация и гъвкавост
* подобрява стойката и самочувствието
* освобождава стреса от ума и тялото

Как протичат тренировките?
Първата половина на часа включва упражнения за стягане и тонизиране на всички мускулни групи, като се поставя акцент върху проблемните зони – ръце, корем, бедра и ханш. Във втората половина на часа ще поглезим тялото със стречинг и активно разтягане като по този начин работим върху гъвкавостта на ставите и еластичността на мускулите и сухожилията. Подбрани са упражнения, които максимално защитават ставите, а степента на трудност и натоварването се определят спрямо възможностите на посетителите.

Цени:
Единично посещение - 10 лв.
Месечна карта (8 посещения в рамките на 4 седмици) - 56 лв.*
* Месечната карта важи за всички класове по Lady Fit, Ориенталски танци и High Heels Dance.
Очакваме ви с усмивки и добро настроение! :)