Бутиков център Анжела


Бутиков център Анжела

Заповядайте в  Бутиков център за източни танци, практики и личностно развитие "ANJELA"
Каним ученици и курсисти от цялата страна, дамите с дечица и приятели, които от 2006 година ни подкрепят в серия от събития и фестивали из България и Европа.
град Варна ул Цар Самуил 11 - до Фестивален конгресен център.
Заповядай на вълшебно пътешествие с нас. Чрез интегриране на разнообразни практики от Египет и Изтока,  фолклор, енергийни женски ритуали за здраве, лечебна египетска гимнастика за бременни, древни знания, съвременни алтернативни подходи и холистични методи,  съдействаме за подобряване на физическото и емоционално здраве на хората по пътя към духовно съзряване и самоусъвършенстване. Нашата задача е да облагородим комуникацията и отношенията, да развием  културата си на живот, за да живеем в хармония с всичко.При нас всяка дама ще намери отговори и вдъхновение, ключ за развитие.


Предлагаме разнообразна програма с три вида модули:

Модул 1 Детски класове
Модул 2 Танцови класове
Модул 3 Духовни практики.

Модул 1 Детски класове - подходящи за непрофесионални танцьори, важното е да имате жаление да танцувате. Програмата за децата има за цел да развива чувството за ритъм, моториката на детето, двигателната култура и креативното мислене, чрез музика и танц. 
- Kinder disco dance kids - Свободни танци за деца от 6 до 12 г. и комбиниран клас  "Мама и аз танцуваме"- Тренировките преминават през загрявка и прилагане на създадена специално за деца модерна гимнастика, с което лесно се усвояват основни движения и стъпки от различни танцови стилове - латино, хип хоп, източни и фолклорни, шоу танци. Занятията се провеждат под формата на игра и в зависимост от желанията на децата. Работим в групи и с индивидуална изява, сценично поведение и общуване, под формата на смях и актьорска игра, като всяко дете може да танцува с костюма на  своя любим герой. Часът завършва със свободни танци, игри и много забавления.
- bellydance mini stars - за деца от 6 до 12 - източни танци - основи в  класически и фолклорни стилове на Египетски стил Ракс Шарки - изучаване на техника и комбинации в египетските стилове.
- bellydance rising stars - за деца и младежи от 12 + 

Модул 2  Танцови класове за раздвижване, здраве и релакс
за дами 20 +
Овладей своето тяло с правилно дишане, координация, ориентиране в
пространството и се довери на твоето тяло.
- Източни танци и практики за relax и тонус 
- Антистрес гимнастика за жени
- Танци за бременни - Mam& baby dance - лечебна гимнастика за бременни и жени, които се възстановяват от бременността, подходяща и за всяка дама с дете.
- Lady's dance High Heels - "Танцът на жената с висок ток"
- bellydance super stars - за професионални танцьори

Модул 3 - Духовни практики - използват се древни принципи, техники и практики, с които да постигаме вътрешно самоопознаване,  хармония между тялото, ума и Духа.
- Тайната на древната жена. Пробуждане на женската енергия - практики и ритуали от Изтока за, сексуален баланс и хармония. 
- Енергийно пъшествие с ДНК и Чакрите на "Вашето дърво на живота" - енергийни активации с чакровата система.Древния код на живота в любов.
-  Очаквайте Йога на смеха и Ци гун практики с гостуващи лектори.

От Екипът на ANJELA Ви благодарим за доверието и подкрепата.
Следете на нашият сайт, актуален месечен график с час и ден на събитията ни.
www.orientalacademybulgaria.com
www.innovativehumanfest.eu