Online Детска танцова работилница Ела танцувай с мен


Online Детска танцова работилница Ела танцувай с мен
Online Детска танцова работилница – „Ела и танцувай с мен”
Очаквайте подробности от месец септември
За въпроси:0897 911 160
 
Всяко дете знае, че гимнастиката и танците са здраве!
И още движението и изкуството са чудесен начин за намиране на нови приятели и забавление през уикенда.
Каним всички деца между 3 и 12 г., заедно с техните родители, близки и приятели да се включат в едно вълшебна работилница със гимнастика и танци.
 
Забавляваме се заедно без правила, освен едно: Игра!
Скачаме, пеем, танцуваме на воля, правим кръгчета, играем ролеви игри и какво ли още не. Играейки броим, назоваваме действията, разпознаваме емоции и роли, назоваваме части на тялото и най-вече – осигуряваме си време, изпълнено с любов, смях и приключения!
Понякога навън е студено и дъждовно, а искаме да играем с приятели. Писнало ни е да седим пред компютри, таблети и телефони. Единственото, което желаем е да се движим и радваме на новия ден.
- Танцуваме и играем различни роли
- Организираме читателски клуб – всеки път с различна поучителна приказка се учим на полезните неща в живота.
- Игра „Лов на съкровища” чрез танцова игра и под звуците на мистична мелодия – намери скрит предмет и получи награда. Използваме вълшебните листчета и химикалки, за да подскажем на търсача, мястото на съкровището, а когато го намери, той/тя ще получи вълшебна награда.
- Игра „ Разсмивай другите в пустинята” – намираме се в „пустинята”, разделяме се на 2 отбора с еднакъв брой участници. Заставате един срещу друг и в рамките на 1 минута, трябва да разсмеете другия отбор или по-точно казано – един от членовете на другия отбор.
Можете да използвате: смешни физиономии, вицове, скечове, смешни семейни истории, песнички или просто жестове, всичко, което се сетите. Ако дори един член на отбора се разсмее, то вашият печели точка и след това е ваш ред да задържате смеха си, ако можете. Отборът, който натрупа първи 6 точки се печели играта. Усмивката също се брои за точка.
Забавлявайте се! Смехът е здраве!
Нашата мисия е да помагаме за развитието у децата на:
– Баланс, ориентиране, координация, двигателна активност
– Концентрация – учат се да следват указания и инструкции
– Самочувствие и социални умения за работа в група
– Силни ръце, пръсти и гръб – важни за фазата писане (развитие на моторика и опорно- двигателен апарат)
– Усещане за последователност и ритъм (опознаване на ритми от разнообразни танцови стилове ) – необходими за ученето на математика и логическите науки.
– работа с емоционалното тяло
– как да уважава вътрешният си свят и таланти
– учене чрез актьорски игри и приказки.
Танцуваме и играем в уютна атмосфера, а родителите могат да се раздвижат за здраве и да получат допълнителни танцови умения докато всички се забавляват.
Движението сплотява семейната връзка и насърчава нови приятелства, като включва свободни танци (техники и методи от модерни и древни танци), лечебна гимнастики и импровизационния театър, с различни ролеви игри.
Моля носете резервни дрехи за преобличане.
„Eла и танцувай с мен” - Анжела
Анжела - Водещ лектор, танцов терапевт, международен преподавател и съдия във Фестивали за танцово изкуство
Директор на образователен фестивал Иновативният човек и новата реалност и огранизатор на световен танцов фестивал World Black sea Festival Europe. Член на световният съюз на изкуството и културата и арт мениждър във "Фестивал на Българското образование" 2012 г. Танцьор през 2004 г към "Todes - Group Bulgaria". Нейни ученици се изявяват в световни фестивали из Европа и достигат 2 пъти до полуфинали на България търси талант.
Тя е автор на курсовете: "Зачеване и хармонична бременност"
Танци за бременни "Mammy&baby dance", Kinder disco dance - Свободни танци за деца.