Източни танци за тонус и релакс с Анжела


Източни танци за тонус и релакс с Анжела

Добре дошли!
Източни ориенталски танци за здраве
Водещ Анжела

График на занятия от 21 май 2020 г. 
Четвъртък   18:30 - 20:00 ч.
Неделя          15:30 - 17:00 ч. 
Цена - 13 лв.
Адрес: Варна, ул Цар Самуил 11

Анжела споделя повече от 15 години в класове за източни танци как жените да бъдат, здрави, женствени и винаги с настроение. 
В програмата й ще се запознаете с различни техники, комбинации и ритми в източните танци, с помощта на които животът Ви е вдъхновен.

 


Приложение:

- при мигрена, неврастении, пренапрежение и психическа умора,
- при проблеми с целия опорно двигателен апарат
- паник атаки, нервни разстройства
- преди и след: оперативна намеса, дископатии и дискови хернии,  браменност.
- отслабвай здравословно с движение и танци
- при проблеми с хормоните и имунната система.

Танцовите занятия имат положителен ефект и са като Антистрес програмата , която Ви води до пълноценна релаксация, подмладяване и освежаване

Какви ще са резултатите от посещението на класовете с Анжела:

- Разтоварване на организма.
- Намаляване на стреса и напрежението.
- Подобрение на настроението и самочувствието.
- Повишаване на имунитета.
- Успокояване на нервната система. Хормонален баланс.
- Чувство за лекота и жизненост.
- Подмладяване на организма
- Трайно стабилизиране на настроението, засилване на волята и самоконтрола.
- Свежест и прилив на енергия.
- Тялото е стегнато и женствено.


Научи повече за Източният танц Ракс Шарки.
Родината на Ориенталският танц е Египет. Известен под името Raqs Sharki, в целият арабски свят, се счита че ориенталският танц  се практикува от 6000 г. Пр Хр. 

При първоначалната му форма, жената е танцувала в храмова обстановка за Бога.,  с цел да служи на по Висшия разум.  В последствие танцът се практикува в събития - различни  церемонии и празници (сватби, пречистване, за зачеване и раждане на дете и др.)
Ракс Шарк е симбиоза между класически балет, грация, финес и разнообразна техникa, което създава предпоставка да бъде представен пред по широка публика, а именно на голямата сцена (под формата на театрална постановка).
Различните стилове Ракс Шарки, са познати като Ракс Саиди, Ракс Балади, Ракс ал Шамадан, Ракс Шааби и др., включващи фолклор и използването на различни аксесоари (свещник, сабя, бастунче, зилс, воали, мелая леф и др.,). Това разнообразие от стилове и техника, извежда Ракс Шарки като един от най- атрактивните стилове в целия Изток.

Нива на обучение в класовете:
ниво 1 - до 2 години - въведение в историята на танца, термини, правилна постановка на тялото, изолации с различни части от тялото, дихателни техники, кратки и по лесни комбинации, подходящи за нивото;
ниво 2 - от 2 до 4 години - средно ниво - дамите се учат как да използват различните аксесоари,  като тук техниката е по-сложна, акцентира се и на  сценично поведение и хореографии с по сложен характер, подходящи за нивото;
ниво 3 - от 4  до 6 години - напреднало ниво - изучават се сложни комбинации и хореографии, акценти, подготовка за изява на сцена, учистия в семинари и състезания в международни фестивали.
ниво 4 - над  6 години - супер професионално ниво  - участия в едни от най престижните конкурси за професионална категория, часто от световни фестивали с майстори от Египет.

"Довери се на опита и разгръщай всеки миг жената в теб. Тя заслужава да бъде здрава, хармонична и красива". Анжела