За нас

Orient Fest Black sea Bulgaria by Anjela 

Академия

за Египетски и Ориенталски танци belly dance - american и latin flavor

Анжела е преподавател в световни форуми и фестивали за здраве, красота и изкуство,  организира в България семинари, гала концерти и събития, чрез древните танци на изтока, базирани на квантовата физика и провежда в 13 града духовни метафизични срещи и иновативни лекции.

Следете в секция Събития, Семинари и цени за актуален график и занятия.

Международният фестивал Black sea Fest by Anjela Bulgaira се провежда всяка година, като през 2018 г ще е на 15 16 17 юни в гр Варна и Хотел Персей. Повече за събитието в секция Събития.

Преподаватели,асистенти от Бразилия, Египет, Малдивите, Индия, Аржентина, Европейски световни фестивали и България  в сферата на танците и метафизика, ще ви посрещнат в серия от семинари и лекции. Те ще споделят знание и практически методи, история и значението на египетските танци за  жената, които разкриват  магията на метафизиката в обикновеният живот. 

В залата за редовни класове по танци и в ежегодният Международен Фестивал Orient Fest Black Sea by Anjela Bulgaria, ще се запознаете отблизо чрез световно известни преподаватели с  класически, фолклорен и модерен стил на древноегипетският и ориенталският танц - история, характерни костюми, музикални ритми - арабски ритми и перкусия, както и анализ на структурата на музиката, за професионалното изразяване на танцьорите.

В събитията ни по Метафизика, ще имате възможността да преживеете себе си, по един иновативен начин: чрез будни медитации, практически  разнообразни теми, канализиране на живо, относно връзката с многоизмерният квантов живот, и разгръщането Ви в цялото творение, място където да осъзнаете  всеобхватното значението на човека във Вселената. Темите са базирани на квантовата физика и транперсоналната психология, с множество изяви из страната и в чужбина в лицето на Анжела.

Възрастта на посетителите - няма ограничения, освен, тези, които вие сами си поставяте.

Академията по ориенталски танци реализира концертни DVD-ta и множество изяви в youtube /Raqs Shrki Bulgaria и Anjela Atanasova, ORIENT FEST BLACK SEA, от проведени из България и Европа, семинари и лекции и в сферата на духовното метафизично знание.

За повече информация се свържете с нас и разгледайте секция Преподаватели - Анжела. blackseafestbulgaria@abv.bg

Доказателства за качество и професионализъм е създадената продукция от Анжела - серия от уникални и първи по рода си на територията на страната, театрално-оперни спектакли в сферата на ориенталското професионално изкуство с гост майстори от Европа Египет и Аржентина - в отделни стилове, Първата академия за египетски танци First Academy of Raqs sharki Bulgaria и един от известните в Източна Европа международни фестивали Orient Fest Black Sea by Anjela Bulgaria

!!!Повече за Анжела - виж Преподаватели.

Танците се изучават в следните направления

1. За здраве и релакс - програма  изградена и доказана в серия от семинари у нас и в чужбина от Анжела, базирана на квантовата физика работа с днк и клетъчната памет на всеки курсист.

2. За сценична и професионална изява - изучават се стилове Ракс Шарки  - /класически фолклорен и модерен над 20 вида/ и история на танца в отделни нива.

3. За бременни дами - специална програма създаден и доказана от Анжела  в серия от лекционни курсове и в рехабилитационни центрове - 9 месеца продължителност на танците до последния ден преди раждане

Групите се препоръчват за майки с деца, с цел хармонично балансирано общуване

 Организираме семинари, концерти, танцови и артистични изяви, лични срещи  в TV предавания, конкурси, фестивали на територията на страната и Европа.

Подкрепа и спонсориране на едни от най популярните световни фестивали.

Интервюта и медийна изява

https://www.youtube.com/watch?v=fMFkmZbLSiw - Royal Fest in Belgrade

https://www.youtube.com/watch?v=9Lway--AIZc - Семинар в Орадеа - Румъния

https://www.youtube.com/watch?v=Qlky9QvdLy8 - Magic belly fest Romania

http://www.dans-oriental.com/tabara-percutie-orientala - Анжела в Румъния - семинар дервиш танци суфи философия и перкусия с Карлос - Аржентина - Румъния в Академията за ориенталско изкуство

http://www.lifestyle.framar.bg/анжела-атанасова-когато-вниманието-ти-е-насочено-към-любовта-очите-ушите-думите-и-краката-ти-ще-бъдат-насочени-към-нея

http://www.youtube.com/watch?v=g2Ns3PoEfb8&feature=youtu.be

 
 
 
Животът е ЕВОЛЮЦИЯ и ти си част от Еволюцията. АНЖЕЛА
Искате ли да се развивате професионално в сферата на ориенталските класически, фолклорни и модерни танци. Преподаватели, асистенти и майстори на танца, ще ви посрещнат в серия от семинари и лекции във връзка с историята, същността и значението на ориенталските танци за България и света. 
В залата по танци ще се запознаете отблизо с класически, фолклорен и модерен стил - история, характерни костюми, музикални ритми, както и анализ на структурата на музиката, за професионалното изразяване на танцьорите. 
Академията по ориенталски - египетски танци ви предлага серия от продуцирани DVD-ta с инструкции за обучение и при домашни условия.
Доказателства за качество и професионализъм е създадената продукция от Анжела - серия от уникални и първи по рода си на територията на страната, театрално-оперни спектакли в сферата на ориенталското професионално изкуство.
40 days & 1001 nigths Bulgaria by Anjela 2008 - 2014 год.
кo -oрганизатори
 Nevena Tacheva (Bulgaria-Germany), Boriana Dimitrova (гл солист и асистент), К. Борисова. Т. Петрова, Здравка Колева, Ваня Тантинкова, Ваня Стойчева, Olga Komadey(Rusia), Маhdi Emara (Egypt), Камелия Кралева, и над 100 артисти, учители от Европа, Египет и Балканските държави у нас.
Участията в тв предавания - Канал 1 Btv, Nova tv. Evrokom, Kanal 7, BBT и в Радио предавания в отделни градове;
- Международни фестивали и проекти на Министерството на културата, Министерство на образованието младежта и науката 
 
"Музите" - България - като организатори за ориенталското изкуство и концернта дейност 
Фестивал на "Българското Образование" - като организатори за ориенталското изкуство и концертна дейност
Oriental Passion Festival
 - Greece, 
Pressburg Dance Fest
 
 - Slovakia,
Концертни изяви в Гърция, Румъния, Италия, Германия, Тунис
Организираме семинари, концерти, танцови и артистични изяви
 в TV предавания, конкурси, фестивали на територията на страната и Евро