Бутиков център за танци и практики Анжела

Добре дошли 

За Центъра
БЦ Анжела е място в сърцето на Варна, намиращ се на една минута от Фестивален Когресен център. Ние по "бутиков" начин създаваме потенциал за среща на танцьори, пътешественици, холистични лечители и лектори, (прилагащи разнообразни енергийни практики). Това ни дава възможността  да са развиваме като голямо семейство в серия от фестивали, семинари и събития, с което се интегрираме благоприятно в здравния и културен живот на града и из страната.
Календарът ни със събития представя редовни танцови  класове, женски практики и ритуали за здраве, програма за бременни и деца,  авторски курсове с гостуващи лектори от страната и чужбина, междукултурни срещи,  различни творчески проекти, фестивали. 
Във фокуса на дейността са организиране на широк спектър събития в сферата на алтернативното образование, мотивация, личностно развитие и духовно самоосъзнаване.  (www.innovativehumanfest.eu). 


 
Нашата мисия
Заповядай на незабравимо пътешествие с нас. Чрез интегриране на разнообразни практики за здравето на теб и твоето дете, танцови работилници, енергийни женски ритуали за здраве, лечебна гимнастика от Египет и антистрес програма подходящи и за бременни,  съвременни алтернативни подходи и холистични методи,  съдействаме за подобряване на физическото и емоционално здраве на хората по пътя към самоусъвършенстването. Нашата задача е да облагородим комуникацията и отношенията, да развием  културата си на живот, за да живеем в хармония с всичко.

Научи повече за графика на занятия в: Събития.
Адрес на Бутиков център Anjela: ул. Цар Самуил 11, Варна 

Предлагаме разнообразна програма с три вида модули:
Модул 1 Детски класове 
Модул 2 Танцови класове
Модул 3 Практики за здраве и духовен просперитет.

Модул 1 Детски класове - подходящи за непрофесионални танцьори, важното е да имате жаление да танцувате. Програмата за децата има за цел да развива чувството за ритъм, моториката на детето, двигателната култура и креативното мислене, чрез музика и танц. Тренировките преминават през загрявка и създадена специално за деца модерна гимнастика, с което да се усвояват лесно основни движения и стъпки от различни танцови стилове - зумба, латино, хип хоп, източни и фолклорни, шоу танц. Занятията се провеждат под формата на игра и в зависимост от желанията на децата. Работим в групи и с индивидуална изява, сценично поведение и общуване, под формата на смях и актьорска игра с любим герой на детето. Часът завършва със свободни танци, игри и много забавления.
- Свободни танци и изпровизация за деца от 3+  и комбиниран клас  "Мама и аз танцуваме"
- bellydance mini & rising stars - за деца от 6 до 16 - източни танци - основи в  класически и фолклорни стилове на Египетски стил Ракс Шарки


Модул 2  Танцови класове за раздвижване, здраве и релакс - за дами 16 +
Овладей своето тяло с правилно дишане, координация, ориентиране в
пространството и се довери на твоето тяло.

- Източни танци и практики за relax и тонус 
- Антистрес програма за жени, с включена древна лечебна египетска гимнастика подходяща за бременни жени и жени които се възстановяват след раждане или оперативна намеса, подходяща и за всяка дама.
- Lady's dance High Heels - "Танцът на жената с висок ток"
- bellydance super stars - за професионално развитие и участия в световни фестивали, тв формати.

Модул 3 - Практики за здраве  и духовен просперитет - използват се древни принципи, техники и практики, с които да постигаме вътрешно самоопознаване,  хармония между тялото, ума и Духа.

- Тайната на женствеността и пробуждане на женската енергия - седмични медитации, практики и ритуали, духовни срещи с различни теми. Египетска и индийска лечебни ритуали за сексуален баланс. 
- Енергийно пъшествие с ДНК и Чакрите на "Вашето дърво на живота" - енергийни активации с чакровата система.Древния код на живота в любов.
-  Очаквайте Йога на смеха и Ци гун практики с гостуващи лектори.

От екипът Ви благодарим за доверието.